Hjælp barnet ud af narcissistens magt

Berith Siegumfeldt er sygeplejerske, foredragsholder, forfatter og psykologisk rådgiver. Hun har specialiseret sig i den narcissistiske og psykopatiske personlighedsforstyrrelse og i de eftervirkninger, som psykisk vold og overgreb har på et menneske. I dag udkommer hun med bogen 'Hjælp barnet ud af narcissistens magt'.

Hvad gør man, når ens partner eller tidligere partner har en narcissistisk personlighedsforstyrrelse?

En person, der lider af en narcissistiske personlighedsforstyrrelse, har brug for konstant bekræftelse. Derfor skaber vedkommende ofte en masse konflikter, manipulerer, nedgør og ydmyger andre for selv at føle sig stærkere.

Det er aldrig nemt at håndtere en narcissist. Og det kan være endnu sværere, hvis du har barn med én. Narcissister manipulerer med deres omgivelser, også deres børn, og hvis du har barn med en narcissist skal du hjælpe barnet med at håndtere den psykologiske manipulation, som det bliver udsat for.

Denne bog indeholder indsigt, viden og redskaber til at blive opmærksom på og håndtere forskellige former for manipulation, så man kan passe på dig selv og dit barn.

 

Titel: Hjælp barnet ud af narcissistens magt
Forfatter: Berith Siegumfeldt
Omfang: 104 sider
Pris: 249 kr.