International anerkendt forfatter vælger at fortsætte under pseudonym

Morten Brask er udgivet i 10 lande. Den nyeste bog er udgivet under pseudonym. Foto: Shutterstock

I BogMarkedets nyeste udgave af Bag Ordene, kan du høre Morten Brask fortælle om, hvorfor han har valgt at udgive sin nyeste bog under pseudonym.

Den internationalt anerkendte og prisbelønnede forfatter Morten Brask er netop udkommet med bogen, Den lille frelser, som er en komedie for unge og voksne om SoMe-kulturen og hurtig Facebookberømmelse.

Morten Brask har skrevet bogen under pseudonymet Martin Bartholdy og fortæller i BogMarkedets Podcast om, hvorfor han har valgt at skrive under pseudonym.

Morten Brask er tidligere udgivet i 10 lande og har modtaget flere internationale priser. Forfatteren mener, at det giver andre muligheder at skrive som en anden person og under synonym. 

Bogen handler om en ung mand, der undslipper en fangetransport og dukker op i Sweeti’s Candy Store ved Trianglen. Han er vokset op i en celle og har intet navn. Han har ikke engang en profil på de sociale medier. Men alle gribes af en uforklarlig lyst til at tage selfies med ham og uanset, hvad han gør, udretter han mirakler.

Som Den lille Frelser får han millioner af følgere på de sociale medier og omringes af celebs, præsidenter og realitystjerner. Gader og pladser over hele verden opkaldes efter ham, og verden bliver med ét til et bedre og lysere sted.
Men som i alle eventyr går det galt en dag.