Love City - En litterær familiestafet

Stephan Garmark læser op af Rakelsminde til Brødrenes forrige udgivelsesreception.

Da Brødrene Garmark sidste år udgav deres King/Koontz-homeage ’Rakelsminde’ lagde de samtidig kimen til en litterær stafet, hvor en række planlagte bøger slutter og ender samme geografiske sted, men ellers ikke er yderligere tilknyttet. Seriens bogtitler kommer alle fra de steder, hvor handlingen primært foregår, og i Brødrenes nyeste bog er handlingen således lagt i Love City, som er kælenavnet for ferieparadiset St. Johns.

Stephan og David Garmark har begge deres individuelle forfatterkarrierer. Dette fælles projekt bliver brugt som et intermezzo fra deres normale skrivearbejde. Stephan Garmark udkommer med sin første krimi på forlaget DreamLitt i efteråret. ’Pige under vand’, som krimien hedder, foregår i samme univers som bror Davids trilogi om Ditlev Martins. David Garmark er netop blevet signet på det nystartede forlag Montagne, og forventes at udkomme med en krimi, der har arbejdstitlen ’Rød Tåge’.

Lige nu ser brødrene dog frem til en af årets største bogreceptioner, som afholdes på Hantwerk i Aarhus. Der er brygget øl til lejligheden og bandet Wardrums har skrevet en sang til bogen. Der forventes omkring 100 mennesker til receptionen, hvor Brødrene donerer 50 kroner for hver solgte bog til nødhjælpsarbejde.

Da en mystisk malarialignende epidemi bryder ud på St. John, sendes nødhjælpsarbejderen Sam Fisker afsted som en del af et hold fra European Crisis Aid. Med sig har de et privat vagthold ledet af Daniel Stoker. Da Sams chef myrdes, bliver hun leder af nødhjælperne og forsøger at komme til bunds i, hvad det er for en epidemi, der dræber folk i massevis – for der findes ingen malariamyg på øen. Snart opdager Sam og Danny, at deres jagt på sandheden bag udbruddet gør dem selv til de jagede, og midt i en voldsom orkan må de slå sig sammen med King Malcolm i deres kamp for overlevelse. Love City er en roman om oprør, tab af drømme og kærlighed og naturens uovervindelighed.

 

Love City udkommer på Forlaget Kandor den 1. september