Retsmedicineren og efterforskeren om hvorfor ondskab findes i os alle

De 7 dødssynder - Retsmedicineren og efterforskeren om hvorfor der findes ondskab i os alle er skrevet af Hans Petter Hougen, Bent Isager-Nielsen, Stine Bolther. Den udkommer: 10. september 2018.

Over 40 år i uniform og kittel har givet tidligere drabschef ved Rigspolitiets Rejsehold Bent Isager-Nielsen og retsmediciner Hans Petter Hougen en unik indsigt i det menneskelige væsen på godt og ondt. De to herrer har ofte arbejdet sammen på kriminalsager, hvor de har set de værste og mest blodige sider af menneskeheden i øjnene.

DE 7 DØDSSYNDER er udgangspunktet for en række samtaler mellem retsmediciner Hans Petter Hougen og efterforsker Bent Isager-Nielsen. Hovmod, griskhed, begær, misundelse, fråseri, vrede og dovenskab kan nemlig være med til at forklare, hvorfor nogle mennesker begår de værste forbrydelser. Det er samtaler om ondskab, moral, liv og død – samlet af journalist og forfatter Stine Bolther. Og det er samtidig et unikt indblik i efterforskningsarbejdet bag en række spektakulære danske og udenlandske kriminalsager.

Hans Petter Hougen (f. 1949) er født i Oslo. Professor i retsmedicin ved Retsmedicinsk Institut med mere end 30 års erfaring og særlig fokus på retsmedicin i internationalt menneskerettighedsarbejde samt skud- og eksplosionsskader.

Bent Isager-Nielsen (f. 1951) er født i Silkeborg. Han har gennem sin karriere haft forskellige chefstillinger i Rigspolitiets Rejsehold, Frederiksberg Politi, Københavns Vestegns Politi, Bagmandspolitiet samt Nordsjællands Politi.

Forsiden til De 7 Dødssynder