Storytel udgiver internationale Halloween-noveller i syv lande

Lydbogstjenesten Storytel udgiver en særlig Halloween-udgave af deres egenproducerede Storytel Originals - en samling gysernoveller fra syv forskellige lande.

Storytel er på markedet i 14 forskellige lande og udgiver i anledning af Halloween en international novellesamling med horrorhistorier. Historierne udspiller sig i forskellige verdensdele, men kredser alle om uhyggen.

I Danmark har Lotte Petri og Lars Ahn bidraget med hver deres gyser, og de vidste fra starten, at deres historier ville blive oversat og indlæst på syv sprog og udkomme i lige så mange lande.

"Normalt håber man som forfatter på, at den historie, man sidder og skriver, bliver så stor en succes, at den bliver solgt og udkommer i andre lande. I det her tilfælde vidste jeg på forhånd, at den historie, jeg sad og skrev, på ville udkomme i syv lande. Det er en helt vild følelse at vide, at mennesker i Indien kommer til at lytte til min novelle," udtaler forfatter Lotte Petri, der ellers er kendt for at skrive krimier.

'Horror-noveller' udkommer på Storytel i Danmark, Polen, Finland, Holland, Indien, Spanien og De forenede arabiske emirater onsdag den 31. oktober.

Storytel er en abonnementstjeneste for e- og lydbøger. Storytel blev grundlagt i Sverige i 2005 af Jonas Tellander og Jon Haukson. I 2013 lancerede de i Danmark, Norge og Holland og har siden ekspanderet Finland, Island, Polen, Spanien, Italien, Rusland, Bulgarien, Tyrkiet, De Forenede Arabiske Emirater og Indien. I Danmark ejer Storytel også Mofibo og forlaget People's Press. Storytel har over 700.000 brugere.