Tysk krimisensation udkommer i Danmark til marts

Kære barn udkommer 8 marts. Foto: Superlux

Den 8. marts udkommer Kære barn af Romy Hausmann på dansk. Kære barn lå 45 uger på den tyske bestsellerliste og var den bedst sælgende bog fra en debutant i 2019.

Siden har Kære barn og Romy Hausmann høstet store anerkendelse i hele Verden for sin debut, der er en pageturner af en thriller.

Historien drager paralleller til f.eks. Natascha Kampusch-sagen, og fortæller historien om Hannah, der har levet hele sit liv indespærret i en hytte i en skov. Hannahs mor, Lena, har været indespærret længe, men er nu flygtet og forsøger at leve sit liv udenfor fangeskab, men har hun overhovedet undsluppet sit mareridt, selvom hun ikke e indespærret mere.

Sådan ser forsiden ud til Kære barn.

Kære barn er en eminent fortalt psykologisk thriller, hvor karaktererne hverken er gode eller onde. De er mennesker, der er skadet på den ene eller anden måde, men de handler hele tiden i overensstemmelse med den kærlighed, de rummer i deres kerne. Selvom bogen er uhyggelig, så rummer den så mange lag og fortæller mange historier om menneskers kærlighed til hinanden.

Du kan forudbestille bogen her.

Kære barn er solgt til oversættelse i mere end 20 lande. I Norge bragede den ind på andenpladsen på den norske bestsellerliste. Nu er turen kommet til Danmark.

Glæd dig til at lære Hannah, Lena og Matthias at kende. Det bliver årets bedste læseoplevelse og en af 2021s bedste spændingsromaner.