Få en bid af krimimessen ind i stuen

Foto: Privatfoto

Forfatter Claus Lohman skulle have udgivet sin bog ”Ukendt Land” på den aflyste krimimesse, nu holder han live-oplæsning fra sin stue i stedet.

Krimimessen i Horsens er aflyst på grund af COVID-19, men nu har en af forfatterne fra årets messe fået en idé, der vil bringe en lille bid af krimimessen hjem i din stue.

Sammen hver for sig

Claus Lohman så ærgerligt til, mens hans bog om en verdensomspændende pandemi blev til virkelighed. Det betød pludseligt, at alle events omkring udgivelsen blev aflyst, og det, der skulle have været en festdag, blev nu til endnu en dag i karantæne – men så fik Claus en lys idé.

”Til at starte med var det fascinerende at se min bog komme til live i virkeligheden, men så blev det bare mere og mere forfærdeligt i stedet,” fortæller Claus og fortsætter:

”Efter at have set opslag online med folk, der holdt fester over skype, fik jeg pludselig den idé, at jeg kunne livestreame min bogudgivelse.”

Claus holder derfor en livestreamet oplæsning på sin forfatterprofil på Facebook den 28. marts klokken 12.

Messetilbud uden messe

Selvom Krimimessen er aflyst, har Claus lavet en aftale med sit forlag om at holde messetilbud på sin bog under live-oplæsningen.

”Da jeg fortalte mit forlag om min idé, foreslog de straks, at vi lavede et messetilbud på bogen. Så hvis man køber den under livestreamingen, kan man spare 99 kroner på den,” siger Claus.

For at bestille bogen skal man sende Claus 200 kroner på mobilepay og derefter sende sin adresse og sit fulde navn på en mail til forlaget på superlux@superlux.dk.

På den måde slipper man for at skulle bevæge sig ned i boghandleren for at købe bogen.

En krimi om virus-udbrud, aboriginere og skattejagt

Ukendt land er en krimi med knald på. I bogen følger man virologen Martin Henderson, der forsøger at stoppe en 400 år gammel aggressiv form for lungepest i at sprede sig til hele verden.

Samtidig forsøger arkæologen og freelancejournalisten Emma Fitzgerald at hjælpe politiet med at opklare et umiddelbart umotiveret mord i Central Park.

200 år forinden ankommer den 11-årige engelske guvernørdatter Anne Tanner til Englands første straffekoloni i Australien, og under et fangeoprør dræbes hendes forældre. Hun reddes af en aboriginer og føres til Det Hellige Land.

Men hvad har Annes liv at gøre med virusudbruddet og det nutidige mord på en ung mor i Central Park? Og hvordan kan oldgamle hulemalerier i USA have tilknytning til den anden side af Jorden?

Er du nysgerrig på bogen kan du deltage i Claus begivenhed her